Overleggen met je team op een inspirerende vergaderlocatie

De vergaderlocatie heeft veel invloed op het succes van een vergadering. Een originele vergaderlocatie, ver weg van de normale omgeving, stimuleert de creativiteit.

Kom voor je vergadering naar Hemelbrug en laat je inspireren door de karaktervolle meubelen uit natuurlijke materialen, verwarm je aan elkaars input én het haardvuur, en geniet van een authentieke sfeer.

Bij goed weer kunnen vergaderingen verplaatst worden naar de stretchtent of de grote tuin met zitbanken. De frisse lucht en zuurstof in het brein zullen nieuwe ideeën doen ontstaan. Hemelbrug neemt uiteraard alle praktische zaken voor haar rekening.

’s Morgens word je ontvangen met koffiekoekjes. Nespresso koffie, biologische thee en water staan een hele dag ter beschikking. Een break met fruit en lekkers om de batterijen tijdig herop te laden mag niet ontbreken. Als lunch kan je kiezen voor een broodjeslunch van standaard tot deluxe of een warm buffet. Inge, je gastvrouw, staat van aankomst tot vertrek voor je klaar mocht je toch nog iets nodig hebben.

Even je zinnen verzetten? Een ommetje maken tussen de alpaca’s kan heel wat verademing brengen. Bijlwerpen, nagelkloppen, … Een beetje fun tussendoor ontspant het brein. Of hou je meer van een adrenalinekick? Maak dan een sprong van onze pamperpaal of deathride.

Wil je een teamoverleg organiseren op een inspirerende vergaderlocatie?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE MOGELIJKHEDEN

COMBINEER JE VERGADERING MET EEN TEAMBUILDING, WORKSHOP OF EVENT

This will close in 20 seconds