Onze klanten vertellen

We werden heel erg vriendelijk ontvangen bij de start van onze dag. Alles was tot in de puntjes verzorgd, zowel tijdens de presentaties in de voormiddag als de teambuilding activiteiten in de namiddag. Ook de lunch en de BBQ waren van topkwaliteit en werden leuk gepresenteerd. Voor een onbezorgde teamdag ben je hier aan het juiste adres.

– 10 juni 2022

Geweldig mooie locatie en een warm welkom door Inge en Guy! Zeer toffe teambuilding gedaan met de collega’s, iedereen was enthousiast en heeft zich goed geamuseerd. Alles werd vlot geregeld en afgesproken, dus ik kan niet anders dan zeer positief zijn!

– 8 september 2022

De Hemelbrug blijft voor mij een toplocatie voor creatief brainstormen. De rustige omgeving en de verschillende ruimtes scheppen de juiste sfeer voor een inspirerende dag. Een aanrader!

– 10 juni 2021

“Het was heel fijn om een opleiding te geven over TOPgeMERKt op jullie TOPlocatie. Jullie zetten sterk in op klantbeleving!
– 24 september 2021

Nog een dikke dankjewel voor de passie waarmee jullie ons verwend hebben. We hebben enorm genoten van deze prachtige dag en zullen er nog lang aan terugdenken. Elkaar op een andere manier beter leren kennen door de leuke kennismakingspelen was verrassend.

We waanden ons even ver van huis op deze unieke locatie midden in de natuur. De gezelligheid tijdens het smullen van de heerlijke BBQ, samen met een lekker glas wijn uit eigen streek, hebben wij lang moeten missen en was daarom des te meer heel speciaal. Ook het napraten bij het kampvuur met een lekker drankje was zeker een leuke afsluiter.

– 7 september 2021

Hemelbrug was voor ons de ideale uitvalsbasis voor een team-offsite! Alle nodige vergaderfaciliteiten zijn aanwezig, terwijl de gezellige bar en kota het onontbeerlijke ‘off the job’-gevoel bieden. De behulpzame eigenaars zijn bijna even ‘aimable’ als hun rondgrazende alpaca’s. 😀

– 26 augustus 2021

Inspirerende locatie die je snel doet loskomen van je dagelijks werk.
Ideaal om met je team te werken aan de visie en doelstellingen van morgen.
Bedankt voor de warme ontvangst en goede service.

– 20 februari 2020

“Fantastische ontvangst gehad in de Hemelbrug. Wij waren zeer onder de indruk van de locatie, de service en faciliteiten. Wij komen zonder twijfel terug.”

– 10 januari 2020

Het was een topavondje! Iedereen heeft er super hard van genoten.

De prachtige locatie, jullie gastvrijheid en het lekkere eten hebben ervoor gezorgd dat alles piccobello was. Ook bedankt voor de foto’s en filmpjes, fijn om weer terug te zien.

– 16 december 2019

Wij hebben een inspirerende brainstormsessie gehad in de Hemelbrug. De locatie in het groen en de beschikbare faciliteiten zijn er ideaal voor.  Ik kan deze locatie ook warm aanbevelen om een verrassende teambuildingactiviteit te organiseren.

– 10 september 2019

Het was een boeiende sessie op een prachtige locatie met een fijne gastvrouw en gastheer.  Het eten was ook zeer lekker.

– 5 september 2019

Fantastische locatie, toffe activiteiten en zeer goed georganiseerd! Zeker voor herhaling vatbaar.

– 4 november 2019

Wat een geweldige plek om een training te geven. Deelnemers komen er als vanzelf tot rust, zeggen ze zelf. Er is een hele fijne sfeer. Het onthaal is warm. De schaapjes maken het buitengevoel compleet en de living en tuin zijn gewoon schitterend om in te vertoeven!

– 3 juli 2018

Of het nu gaat om een strategische workshop of een dag rond teambuilding? Je komt niets te kort in de mooie Hemelbrug. Het warme onthaal en de goede zorgen van gastvrouw en -heer, de flexibiliteit in werkopstelling alsook de catering maakten het telkens heel fijn werken. En de locatie…. Wel ja, eens daar merk je wel waarom ze voor de naam ‘Hemelbrug’ gingen.

– 18 juni 2021

Wil jij met je team ook een fantastische dag beleven op onze locatie?

Nog enkele tevreden klanten

This will close in 20 seconds