EEN OUTDOOR TEAMBUILDING VOL ACTIE EN FUN

Met een lekker kopje koffie en een croissant in de hand, maak je kennis met de locatie en je begeleiders. Van Inge krijg je in een duidelijke briefing (eindelijk!) te horen wat er je die dag te wachten staat. De teams worden (willekeurig) gevormd en 3,2,1 …. De competitiviteit barst los!

Je probeert met je team zo veel mogelijk punten te verzamelen tijdens verschillende opdrachten waar snelheid, behendigheid en een portie durf goed van pas komen, zoals fierljeppen, giant katapult of springen van de deathride.

Het enige ei in je broek dat toegelaten is? Het rauwe ei dat je aan het begin van de teambuilding krijgt. Is dat op het einde van de dag nog heel? Dan krijg je extra punten!

Programma op maat

Naargelang de tijd die je ter beschikking hebt en het aantal deelnemers, ontvang je een programmavoorstel op maat. ’s Middags wordt een lekkere broodjeslunch voorzien. Wens je je dag af te sluiten met een overheerlijke barbecue? Er is geen betere plek in openlucht onder de sterrenhemel, of in de winter aan het kampvuur.

Je beoogt niet alleen fun maar ook inhoud? Combineer je teambuilding dan met een opleiding, vergadering of brainstorm.

COMBINEER JE TEAMBUILDING MET EEN LEER- OF INSPIRATIEMOMENT