Ik wil mensen weer dichter bij de natuur brengen

Ik ben Guy. In de jaren tachtig volgde ik een opleiding tot paracommando in Diest. Daarbij moest ik regelmatig op dropping naar het militaire domein van Leopoldsburg en de streek van de vallei van de Zwarte Beek. Ik werd verliefd op de prachtige ongerepte natuur en ben dat vandaag nog altijd.

Na mijn carrière bij de para’s nam ik het familiebedrijf Wafelbakkerij Moesen over van mijn vader. Ik was er vijftien jaar als zaakvoerder actief. In 2006 verkocht ik die zeer succesvolle onderneming om mijn droom te realiseren: een locatie creëren die mensen inspiratie, avontuur en plezier biedt en hen dichter bij de natuur brengt.

Ik kocht grenzend aan de vallei van de Zwarte Beek een boerderij met 2 hectare grond. Deze droeg de naam Hemelbrug. Ik bouwde de boerderij om en deed zo veel mogelijk zelf. Zo creëerde ik een unieke woonst met een eigen stijl.

Ik wilde van Hemelbrug een ontmoetingsplek maken waar iedereen kan meegenieten van de rust en de schoonheid van de natuur én avontuur kan beleven. Toen ik Inge ontmoette, viel het laatste puzzelstukje op zijn plaats.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of de Hemelbrug?

HEMELBRUG IS JE PARTNER VOOR TEAMBUILDINGS, OPLEIDINGEN OF EEN INSPIRERENDE LOCATIE

This will close in 20 seconds