Skip links

Inspirerend vergaderen

Vergaderingen zijn noodzakelijk en nuttig, maar productieve vergaderingen zijn niet van alledag.

Waarom geen nieuwe wind creëren door voor een inspirerende locatie te kiezen?

Off-site vergaderen heeft zijn meerwaarde reeds bewezen. Een nieuwe omgeving trekt je uit bestaande denkpatronen en inspireert! Een vergaderlocatie die je zintuigen prikkelt en bovendien de rust van de natuur binnen haalt kan dan ook een mooi geschenk zijn voor jouw bedrijf of organisatie.

Wat maakt de Hemelbrug speciaal?

De Hemelbrug is een stijlvolle lage-energie-woning gelegen in een oase van rust, aan de Vallei van de Zwarte Beek. In een huiselijke sfeer ingericht met alle nodige faciliteiten kan je hier vergaderingen tot 24 personen organiseren.

Uiteraard bieden we ook  F&B-arrangementen.

Om de hersenen weer scherp te stellen kan een inspannende of net óntspannende activiteit tijdens de pauze wat verademing brengen.

Nood aan een adrenaline-kick om de alertheid te verhogen? Neem dan een sprong van de pamperpaal! Als je terug veilig op de grond bent, kan je genieten van een heerlijke dosis endorfine, niet voor niets het gelukshormoon. Het tweede deel van de vergadering krijgt zo vanzelf een positieve wending.

Eerder nood aan rust na een stresserende vergaderronde? In de finse kota kom je terecht in een heel andere sfeer en voel je direct je hartslag dalen. Oerinstrumenten kunnen hier helpen om een nog dieper moment van rust te creëren.

Of wil je liever gewoon een ommetje maken in de schapenwei om je zintuigen weer scherp te stellen?

Ben je op zoek naar een locatie met een warme en huiselijke sfeer? Vraag hier je offerte aan en laat je verbazen.

User

“Zalige plek. Brengt mensen tot rust, nodigt uit tot herbronnen en ideaal voor een training. Merci voor de hartelijke ontvangst!”

Ben jij een expert in offsite vergaderen? Als startende ondernemer leren wij graag van uw expertise. Laat ons weten wat voor jou de 5 absolute must-haves zijn in een vergaderlocatie (naast tafels, stoelen, water en wifi). Of stuur ons een ‘gouden tip’ en KRIJG 5% KORTING OP UW BOEKING. Graag ontvangen we dit inspiratiemateriaal op info@hemelbrug.be