Skip links

Inspirerend brainstormen

Sommige probleemstellingen vragen om creatieve oplossingen.

Brainstormen om tot nieuwe inzichten, alternatieve ideeën te komen: er zijn vele technieken ontwikkeld die een doorbraak tot een gezamenlijk eureka moment kunnen stimuleren.  Wij stellen u een procesbegeleider ter beschikking om de groep te begeleiden in hun creatieve samenwerking.

Wat maakt de Hemelbrug speciaal?

De Hemelbrug is een stijlvolle lage-energie-woning gelegen in een oase van rust, aan de Vallei van de Zwarte Beek. In een huiselijke sfeer ingericht met alle nodige faciliteiten kan je hier brainstormsessies organiseren tot 24 personen.

Uiteraard bieden we ook F&B-arrangementen.

Om de hersenen weer scherp te stellen kan een inspannende of net óntspannende activiteit tijdens de pauze wat verademing brengen.

Nood aan een adrenaline-kick om de alertheid te verhogen? Neem dan een sprong van de pamperpaal! Als je terug veilig op de grond bent, kan je genieten van een heerlijke dosis endorfine, niet voor niets het gelukshormoon. Het tweede deel van de vergadering krijgt zo vanzelf een positieve wending.

Eerder nood aan rust na een stresserende vergaderronde? In de finse kota kom je terecht in een heel andere sfeer en voel je direct je hartslag dalen. Oerinstrumenten kunnen hier helpen om een nog dieper moment van rust te creëren.

Of wil je liever gewoon een ommetje maken in de schapenwei om je zintuigen weer scherp te stellen?

Ben je op zoek naar een locatie met een warme en huiselijke sfeer? Vraag hier uw offerte aan en laat je verbazen.

Ben jij een expert in brainstormen? Als startende ondernemer leren wij graag van uw expertise. Laat ons weten wat voor jou de 5 absolute must-haves zijn in een brainstormsessie (naast post-its, papier, whiteboard en wifi). Of stuur ons een ‘gouden tip’ en KRIJG 5% KORTING OP UW BOEKING. Graag ontvangen we dit inspiratiemateriaal op info@hemelbrug.be