Skip links

Wie zijn wij?

Wij zijn Guy en Inge. We delen een passie voor natuur en avontuur. Die passies bloeiden uit tot de inspiratie- en belevingslocatie “De Hemelbrug”.

Guy haalt zijn inspiratie uit de natuur, hout en organische vormen. Hij bouwde eigenhandig van de eerste baksteen tot en met het laatste detail, een prachtwoning die authenticiteit, karakter en warmte uitstraalt. In de jaren 60 baatte men op deze locatie een café uit, en ook destijds heette de boerderij ‘de Hemelbrug’.

Waarom koos hij voor deze plek aan de Vallei van de Zwarte Beek?

In de jaren 80 volgde Guy een paracommando-opleiding in Diest. Regelmatig moest hij op dropping op het militair domein van Leopoldsburg.  Hij werd toen reeds verliefd op de natuur van de vallei van de Zwarte Beek. Het is dan ook een ongerept natuurgebied met prachtige bospaden.

Een leven zonder avontuur is altijd ondenkbaar geweest.

Guy is afkomstig uit Kuringen. Hij nam het familiebedrijf Wafelbakkerij Moesen NV van zijn vader over. Hij werkte er 15 jaar als zaakvoerder, en het bedrijf groeide uit tot een zeer succesvolle onderneming.  Al die jaren bleef Guy de vallei van de Zwarte Beek opzoeken om tot rust te komen. Hij verkende de streek met zijn mountainbike totdat die geen geheimen meer had.  In 2006 werd het succesvolle familiebedrijf verkocht. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging.

Die uitdaging zocht hij niet verwonderlijk in de mooie natuur van de vallei van de Zwarte Beek. Hij besloot er een boerderij te kopen met 2ha grond grenzend aan de vallei. Die boerderij heette de “Hemelbrug”.

De boerderij werd helemaal omgebouwd. Het ontwerp van de woning, de constructie en het interieur nam hij zoveel mogelijk voor eigen rekening. Zo creëerde hij een unieke woonst volledig in eigen stijl. Net zoals hij het altijd gewild had. De Hemelbrug werd getransformeerd naar een prachtige woning die rust uitademt. Vrienden en buren kwamen dan ook van de start met plezier over de vloer.

Guy droomde ervan om van de Hemelbrug een ontmoetingsplek te kunnen maken, waar iedereen kon meegenieten van de rust en de prachtige omliggende natuur. Hij ontmoette Inge en ze besloten samen om hun droom waar te maken.

Inge is geboren in Koersel en woonde tot haar 21e in Leopoldsburg. Reizen, talen en avontuur zijn Inge’s passie en inspiratiebron. Zo besloot ze na haar studies Bedrijfsmanagement naar Spanje te verhuizen om in de hotelsector aan de slag te gaan.  Van daaruit ging het verder naar Event Manager. Ze organiseerde conferenties, meetings en team-buildings in Sevilla en Barcelona. Met heel wat werk –en levenservaring in haar rugzak, keerde Inge na 14 jaar in het buitenland terug naar België. Even later ontmoette ze haar soulmate Guy. Ze delen hun zin voor avontuur en ondernemerschap en nu ook een gemeenschappelijke droom, de Hemelbrug.

Inge is een warme gastvrouw die jouw evenement in de Hemelbrug in goede banen zal leiden. Ze creëert voor jou een programma op maat met als motto: “Alles is mogelijk”.  Guy en Inge organiseren ook zelf workshops en evenementen. Het aanbod bestaat uit events voor singles, creatieve workshops, weekend arrangementen met barbecue en nog veel meer.  Neem alvast een kijkje bij de aankomende events.

Aankomende evenementen