Beschrijving

Deze aantrekkelijke woning genaamd Hemelbrug ligt in een zeer rustige doodlopende straat, omringd door bossen en het natuurgebied van de Vallei van de Zwarte Beek.

Een woning waar het alle dagen vakantie lijkt.

In 2011 werd de oude boerderij afgebroken en volledig heropgebouwd tot een energiezuinige woning met energielabel A. Het geheel bestaat uit de hoofdwoning, een gerestaureerd bijgebouw met sanitair en een omheinde weide met vijver.

Indeling

Op de begane grond: inkomhal met gastentoilet, bureau/praktijkruimte, zeer ruime living met open haard en volledig ingerichte open keuken. Grote raampartijen bieden veel lichtinval en een prachtig zicht op het domein.

Natuurlijke en hoogwaardige materialen werden gebruikt bij de bouw van deze woning. Alle binnenmuren zijn bedekt met leem, de vloer is uit natuursteen en op de eerste verdieping ligt parket. Ook de keuken en het eiland zijn uit natuursteen. Verder werd er binnen zeer veel (gezandstraald) eikenhout gebruikt, de ramen en buitendeuren zijn afrormosia hout.

Via een zacht draaiende eiken trap bereiken we een mooie ruime vide, met links ervan 2 slaapkamers. Rechts van de trap komen we uit op een zeer ruime badkamer met tweepersoons ligbad, een dubbele wastafel en maatkasten. Dan gaan we verder door een gang met veel ingebouwde kasten over een glazen bruggetje naar een derde (kinder)kamer. Naast deze kamer bevindt zich de masterbedroom met prachtig groot halfrond raam met zicht op de tuin en bossen.

Overige

Ruime kelder en wasplaats, buitenparkeerplaatsen, ventilatie D, drinkwaterzuiveringssysteem (omgekeerde osmose), watertank 10.000L, alarminstallatie met camera, tuinverlichting

Dit karaktervol huis is gelegen op een domein van 1,13 ha en biedt maar liefst 310 m2 aan bewoonbare oppervlakte.

Overige

Ruime kelder en wasplaats, buitenparkeerplaatsen, ventilatie D, drinkwaterzuiveringssysteem (omgekeerde osmose), watertank 10.000L, alarminstallatie met camera, tuinverlichting

Dit karaktervol huis is gelegen op een domein van 1,13 ha en biedt maar liefst 310 m2 aan bewoonbare oppervlakte.

EXTRA INFORMATIE

De eigenaars zien veel voordelen in een rechtstreekse verkoop.

  • Geen hoge makelaarscommissies;
  • Rondleidingen rechtstreeks bij de eigenaars die de woning als geen ander kennen;
  • Rechtstreekse onderhandelingen met de eigenaars.

De nodige verkoop documenten werden reeds opgevraagd of zullen door de notaris worden opgevraagd (bodemattest, EPC, overstromingsgevoeligheid, PID, stedenbouwkundig uittreksel, kadastraal uittreksel).

De woning kreeg een waardebepaling van verschillende partijen. Hiervan werd een gemiddelde genomen.

Verwarming en isolatie: Viessmann geothermische dieptepomp, vloerverwarming, 44 zonnepanelen met micro omvormers (10kW), dubbele en drievoudige beglazing.

Er zijn geen directe buren, op 150-200m vind je wel enkele huizen links, rechts en in de Rundstraat.

Het is een enorme meerwaarde. De buren zijn er voor elkaar, er heerst een leuke sfeer.

De eigenaars vinden het belangrijk aan te dringen op het maken van een afspraak voor een rondleiding ter plaatse. Guy en Inge: “We hebben zo vaak meegemaakt dat mensen die het hoekje omkwamen volledig versteld stonden van de pracht van het domein. Ze hadden dan al zoveel foto’s gezien online, maar zeiden dat het heel anders aanvoelde ‘in het echt’ . Je moet het dus blijkbaar ‘voelen’ om het te ‘snappen’.

Bekijk hier alle video’s

Heb je vragen of wens je graag een rondleiding? Neem dan zeker contact op.

Ontdek hier alles over
deze prachtige woning